Bijles

Bijles Nederlands

Op zoek naar Bijles in Almere? Wij hebben ons gespecialiseerd in vier verschillende soorten bijles. Deze verschillende soorten bieden wij aan in Almere. Ons doel is om er voor te zorgen dat het kind weer met een glimlach op haar gezicht aan de slag gaat. Niets is mooier dan hun tegenzin om te toveren in plezier.

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende soorten bijles, namelijk bijles Nederlands, rekenen, wiskunde en lezen.
Mariska Kloppenburg – BijzonderJij

Wij werken met een team van vier mensen (bekijk hier ons team). Met bijna tien jaar ervaring staan wij klaar om jou of jouw kind te helpen met bijles!

Bijles Nederlands

B ijles Nederlands wordt gegeven door onze ervaren en klantgerichte werknemers. Wij bieden individuele bijles de uitkomst voor wanneer jouw zoon of dochter wat moeite heeft. Hierin wordt persoonlijke aandacht gegevens tijdens de ondersteuning. Wij brengen de zwakheden in kaart en zorgen dat hier gericht bijles opgegeven wordt.

Wij verzekeren dat jij of jouw kind met een glimlach op zijn/haar gezicht naar huis gaat. In Nederlands krijg jij vanaf nu plezier!

Bijles Rekenen

B ijles rekenen wordt gegeven door onze specialisten. Zoek jij bijles rekenen in Almere? Voor jezelf of voor jouw kind? Dan ben jij bij BijzonderJij aan het juiste adres. Wij zorgen dat het rekenniveau beter wordt dan ooit!

Wij verzekeren dat jij of jouw kind met een glimlach op zijn/haar gezicht naar huis gaat. In rekenen krijg jij vanaf nu plezier!

Bijles Wiskunde

B ijles Wiskunde wordt verzorgd door onze werknemers. Woon jij in Almere en ben jij op zoek naar bijles op gebied van wiskunde? Dan ben jij bij BijzonderJij aan het juiste adres. Wij zorgen dat jouw wiskundeniveau zal verbeteren. Ook brengen wij in kaart waar jouw zwakheden liggen en zullen deze gericht verbeteren.

Wij verzekeren dat jij of jouw kind met een glimlach op zijn/haar gezicht naar huis gaat. In wiskunde krijg jij vanaf nu plezier!

Bijles Lezen

B ijles Lezen? BijzonderJij staat klaar om jou te helpen! Wij zorgen dat jij beter dan ooit wordt in begrijpend lezen. Wij starten met een intake gesprek, gevolgd door de bijles, het bijsturen van het bijles en sluiten af met de evaluatie. Wij zorgen voor continue verbetering.

Wij verzekeren dat jij of jouw kind met een glimlach op zijn/haar gezicht naar huis gaat. In lezen krijg jij vanaf nu plezier!