kinderen bijles almere

Ben jij op zoek naar bijles lezen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Onze specialisten bieden bijles lezen aan elk individu die moeite heeft met de algemene vaardigheden. Wij zorgen dat zij de juiste aanpak krijgen voor hun schoolwerk of de beste voorbereiding op de Cito-toets.

Bijles lezen in Almerebijles-lezen

De fundament voor verdere schoolcarrière wordt gelegd tijdens de basisschool. Het lezen is een onderdeel dat altijd terug zal komen bij elk vak. Het is daarom van groot belang dat jouw kind dit onder de knie krijgt. BijzonderJij heeft bijna tien jaar ervaring op gebied van bijles lezen. Wij zorgen dat jouw kind in een vroeg stadium worden aangepakt zodat zij in het latere stadium altijd profijt hebben.

Persoonlijke begeleiding

Onze specialisten één op één begeleiding. Hierdoor kan zeer gericht bijles gegeven. Onze specialisten kijken waar het probleem ligt en pakken het op de juiste manier aan, zodat jouw kind zich snel zal verbeteren. Wij zorgen dat jouw kind probleemloos kan lezen, waardoor zij meer vrije tijd over zal houden en plezier krijgt in het lezen van boeken.

Testen op dyslexie

Heeft jouw kind mogelijk dyslexie? Laat het door ons testen! Onze specialisten kunnen jouw kind testen op dyslexie.

Bijles lezen op maat

Bijles-lezen-2Is jouw kind net begonnen met lezen en ervaart hij/zij nu al moeite? Of zit jouw kind al op het voortgezet onderwijs? Wij bieden bijles lezen op maat. Ieder kind helpen wij met onze passie met als doel om hem beter dan ooit te maken.

Contactgegevens voor bijles lezen in Almere

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Of wil jij graag een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Wij zijn ook te bereiken tijdens onze werkdagen op ons telefoonnummer: 036 53 693 96