BijzonderJij biedt elk individu bijles aan. Het is de ideale uitkomst voor wanneer jouw zoon of dochter moeite heeft met de Nederlandse taal. Ons team van deskundige medewerkers geeft persoonlijke aandacht tijdens de bijles. Wij zorgen dat onze specialisten jouw Nederlands verbeteren en beter maken dan ooit te voren.

Bijles Nederlands in Almerebijles-nederlands

Onze specialisten hebben al bijna tien jaar ervaring op gebied van bijles Nederlands. Alvorens zij beginnen met het geven van bijles vindt een intakegesprek plaats. Hierin worden de zwakke punten van jouw zoon of dochter in kaart gebracht. Uiteindelijk wordt er bijles gegeven en tot slot vindt er een evaluatie plaats waarin gekeken wordt hoe het leerproces nog meer geoptimaliseerd kan worden. Dit vinden wij erg belangrijk zodat jouw zoon of dochter ook thuis zelfstandig aan de slag kan en weer plezier heeft in de Nederlandse taal.

Bijles-Nederlands-2Persoonlijke aandacht

De bijles Nederlands wordt gegeven met volledige aandacht. De bijlessen vinden plaatst in de praktijk in Almere-Poort, maar kunnen ook bij jouw thuis worden gegeven. Wij kiezen de omgeving waarin jouw zoon of dochter zich het beste ontwikkeld. Tijdens de bijlessen houden wij regelmatig de vinger aan de pols om te zorgen dat de bijles optimaal ingevuld wordt zodat jouw zoon of dochter de beste resultaten boekt. Door de bijles wordt de Nederlandse taal een stuk leuker, het leren gaat sneller waardoor er meer vrije tijd overblijft en zorgen wij dat er weer een glimlach op jouw zoon of dochter verschijnt.

Ben jij geïnteresseerd in onze bijlessen en wil jij graag meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvend gesprek aan via ons contactformulier!