Ben je op zoek naar bijles rekenen? En woon je in Almere? Dan ben je bij BijzonderJij aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag verder. Het fundament wordt op de basisschool neergelegd. Het is daarom ook van groot belang om vroegtijdig problemen te signaleren en deze aan te pakken. BijzonderJij begrijpt dit als geen ander.

Bijles rekenen in Almere

Girl writing on blackboard

Girl writing on blackboard

Rekenen kan bij een leerling voor problemen zorgen. Het draait om getalen, sommetjes maar ook het begrijpen wat er daadwerkelijk gevraagd wordt. Persoonlijke aandacht van een specialist kan daarbij al heel veel helpen. Wij bieden dit aan. Bij het intakegesprek wordt gekeken waar jouw zoon of dochter moeite mee heeft zodat wij hier gericht bijles voor kunnen aanbieden.

Nooit meer problemen met tafels, breuken, vermenigvuldigen of andere sommen

bijles-rekenenOns doel is dat jouw zoon of dochter straks nooit meer problemen heeft met rekenkundige sommetjes. Wij zorgen dat de kern van het probleem wordt aangepakt. Het rekenen van vroeger is straks anders dan het rekenen van nu. Wij zorgen dat wat eerst met veel tegenzin werd gedaan nu met veel meer plezier wordt gedaan. Hierdoor kan jouw zoon of dochter sneller leren, heeft hij/zij meer vrije tijd over en gaat zij met een glimlach op haar gezicht aan de slag. En dit alles met de specialisten die bijles rekenen geven van BijzonderJij!

Cito training

Ook geven wij Cito training. Wij zorgen dat jouw zoon of dochter straks geen problemen heeft met het maken van de Cito-toets.

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Of heb jij een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!